Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Στους δρόμους της… ΔΕΘ και οι “γαλάζιοι” συνδικαλιστές του ΟΤΕ

ote_01“Το αίμα των προγόνων μας στα "όχι" της πατρίδας μας γίνονται χαλί  στην εφαρμογή του δόγματος – σοκ από την σχολή των "παιδιών του Σικάγου", της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των οσφυοκαμπτών  της…

παγκόσμιας διακυβέρνησης”. Την άποψη αυτή εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η ΔΑΚΕ – ΟΤΕ, η συνδικαλιστική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στον ΟΤΕ, για όσα εξήγγειλε προχθές το βράδυ,ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγ. Βενιζέλος.

Οι “γαλάζιοι συνδικαλιστές” καλούν τους εργαζόμενους στις διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της ΔΕΘ, υπογραμμίζοντας:

“Το Συνδικαλιστικό Κίνημα με ότι υγιές του έχει απομείνει  οφείλει να δώσει απάντηση σκληρή και ανένδοτη. Δεν χωρούν συμβιβασμοί – δεν αξίζουν διαβουλεύσεις – δεν υπάρχουν περιθώρια συμφωνιών. Μας τα παίρνουν όλα. Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Οι μη… "πλεονάζοντες" δεν θα πρέπει να μείνουν στο άλλοθι της σιγουριάς ,ούτε στην προσδοκία της 6ης δόσης στην 7η ή 8η , ή θα πλεονάζουν και αυτοί. Σας καλούμε στους δρόμους του αγώνα. Στον αγώνα της ανατροπής. Στην ανατροπή αυτής της πολιτικής και στην επιβολή πολιτικής που οι κανόνες δικαίου σε ένα κράτος που θα μας ανήκει θα μας αφορά όλους, "πλεονάζοντες" ή μη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: