Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ελληνικά πλακάκια στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι!

Με ελληνικά πλακάκια στρώνεται το αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Μια ελληνική -και ιδιαίτερα γνωστή- εταιρία, η ΦΙΛΚΕΡΑΜ JOHNSON, τόσο στο χώρο των κεραμικών πλακιδίων, όσο και στο χώρο των υλικών δόμησης, η οποία αποτελεί την κύρια επιλογή για τις περισσότερες τεχνικές υπηρεσίες όπως αυτές της Εμπορικής Τράπεζας, της Εθνικής Τράπεζας, καθώς και πολλών τεχνικών εταιρειών όπως JandP, Άβαξ, ΓΕΚ, ΤΕΡΝΑ κ.α., έχει αρχίσει την προμήθεια κεραμικών πλακιδίων της επέκτασης του Αεροδρομίου του Dubai, με χρόνο ολοκλήρωσης το 2012.

Επίσης, με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο τοποθέτησης του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων ECOSET, που διοργανώθηκε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010, από τις εταιρείες BIOMHXANIKH ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ (μέλος του Ομίλου Φίλκεραμ Johnson) και FIBRAN ΑΕ, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας MATERIA ΑΕ στη Θεσσαλονίκη.
Στο σεμινάριο συμμετείχαν τεχνίτες και συνεργεία εφαρμογής συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης, καθώς επίσης και μηχανικοί με ενδιαφέρον εργασίας την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τα στάδια εφαρμογής του συστήματος ECOSET και να παρακολουθήσουν ζωντανά την εφαρμογή του.
Το προηγμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης ECOSET, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των 2 κορυφαίων εταιρειών στο χώρο της δόμησης, προσφέροντας στην παλιά και νέα οικοδομή μια εγγυημένη λύση στο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας.
Τελικά, στην ελληνική επιχειρηματικότητα υπάρχουν και καλά νέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: