Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Θεσσαλονικείς δικηγόροι κατά του Τέλους Επιτηδεύματος

dikastirio_01Οι τρείς σύμβουλοι της συνδικαλιστικής παράταξης δικηγόρων “Δικηγορική Συνεργασία – Ανεξάρτητοι”, σκοπεύουν να ζητήσουν από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου για το τέλος επιτηδεύματος.

Η συνεδρίαση του δ.σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης είναι για σήμερα και οι τρεις σύμβουλοι θα ζητήσουν από τον πρόεδρο, Νίκο Βαλεργάκη, να προτάξει στην ημερήσια διάταξη, κατ’ απόλυτη προτεραιότητα, τη συζήτηση των μορφών αντίδρασης των δικηγόρων κατά του “τέλους επιτηδεύματος”.

Όπως επισημαίνει στο προφίλ του στο Facebook, ο πρώην πρόεδρος του ΔΣΘ και επικεφαλής της παράταξης “Δικηγορική Συνεργασία – Ανεξάρτητοι”, τα περισσότερα σημειώματα έχουν αποσταλεί και η προθεσμία εξόφλησης ή μερικής καταβολής των ποσών εξαντλείται στις 30 Σεπτεμβρίου, εφόσον βέβαια τα σημειώματα έχουν ημερομηνία έκδοσης μέσα στον Αύγουστο.

Οι δικηγόροι πιέζονται ιδιαίτερα, καθώς είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως η μεγάλη πλειοψηφία τους αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και αρκετοί είναι αυτοί που, ή δεν διατηρούν, καν, γραφείο, ή “συνασπίζονται” για να τα βγάλουν πέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: