Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Με ποιον υπουργό εκνευρίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Νυφούδης;

nyfoydis_ypopsifios_gia_to_dimo_pylaias_hort_473718_b“Το πρόβλημα με πολλά κυβερνητικά στελέχη είναι πως εκτοξεύουν άναρχα ατάκες την εγκυρότητα των οποίων σε καμιά περίπτωση δεν γνωρίζουν”... Αυτό ανήρτησε στο λογαριασμό του, στο Twitter, ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πυλαίας-Πανοράματος Ν. Νυφούδης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο.
Ποιο ήταν το κυβερνητικό στέλεχος που έκανε τον κ. Νυφούδη να αναρτήσει αυτό το σχόλιο; Μα ο …

αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης που παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 13ης KAVALAEXPO 2011 που διοργανώνει το Επιμελητήριο στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό - συνεδριακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη Λαν’αάς. μαζί με τους συναδέλφους του, τον υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Μαγκριώτη και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Δριβελέγκα.
Τι είπε ο κ. Ξυνίδης; Ότι «Ο ιδιωτικός τομέας έμαθε όλα αυτά τα χρόνια να επιβιώνει χάρη στις επιδοτήσεις. Αυτή η λογική των επιχορηγήσεων δεν μας οδήγησε πουθενά».
Επισημάναμε στον κ. Νυφούδη ότι ο υφυπουργός μιλούσε από μία περιοχή την οποία ο ιδιωτικός τομέας εκμεταλλεύτηκε όσο δεν πήγαινε άλλο. Έστησε γιαπιά για υποτιθέμενα εργοστάσια-επενδύσεις που θα έκανε στην περιοχή και, με τις επιχορηγήσεις στις τσέπες, στράφηκε στις αγορές της Βουλγαρίας και των Σκοπίων. Και μας απάντησε:
“Συμφωνώ αλλά εδώ στη Θεσσαλονίκη για παράδειγμα ισχύει το αντίθετο! Οι γενικεύσεις δεν κάνουν καλό αυτούς του δύσκολους καιρούς”.
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι έχει δίκιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: