Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Θα εξάγουμε Σαλονικιώτικο φραπέ στη Ρωσία!

Για πρώτη φορά η βόρειοι λαοί της Ρωσίας και της Ουκρανίας πρόκειται να δοκιμάσουν τον ελληνικό φραπέ. Μια ελληνορωσική επιχείρηση από την Θεσσαλονίκη πείσθηκε πως βρήκε μια διέξοδό από την κρίση, και βήμα-βήμα διηγείται όλη την απόπειρά της στο ...
blog www.Frappe-in-Russia.blogspot.com
«Την ιδέα της εξαγωγής του ‘σπαστού’ φραπέ τη συλλάβαμε τυχαία», δήλωσε η Διευθυντής Ανάπτυξης της εταιρίας ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ Ε.Π.Ε., κα Τατιάνα Γκορόντνιαγια.
«Η εταιρία μας ασχολείται με την προώθηση των Ελληνικών επιχειρήσεων στη Ρωσική αγορά. Μια μέρα, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος μετά την επίσκεψη μίας έκθεσης, καθίσαμε στην ‘περιστρεφόμενη’ καφετέρια στον Πύργο του ΟΤΕ. Όπως όλη η Ελλάδα συζητούσαμε για τα πολιτικά, οικονομικά, και τα περί της κρίσεως θέματα. Εκεί, κάποιος από μας πέταξε για αστείο:
- Ρε παιδιά, αυτός ο φραπέ που πίνουμε… υπάρχει στη Ρωσία;!
- Μπα…
Κουβέντα στη κουβέντα, μεταξύ αστείου και σοβαρού, μέσα σε μια ώρα είχαμε αναπτύξει ολόκληρη τη στρατηγική της εξαγωγής του φραπέ στη Ρωσία. Γιατί μας φάνηκε μια απίστευτη ευκαιρία».
Ο φραπέ είναι προϊόν αποκλειστικά ελληνικό, λαϊκό και δημοφιλές, δηλώνουν στην εταιρία. Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισαν να κρατάνε το «ημερολόγιο της εξαγωγής του φραπέ στη Ρωσία», το οποίο, μέσα σε δυο εβδομάδες της ύπαρξης, απέκτησε μια πρωτοφανή επικεψιμότητα (500 αναγνώστες).
«Απευθυνόμαστε, κυρίως, σε επιχειρηματίες που παλεύουν να καταπολεμήσουν την κρίση, κάνοντας εξαγωγές προς όλο τον κόσμο. Θέλουμε να λαμβάνουμε συμβουλές από πιο έμπειρους και να ανοίγουμε δρόμο προς τη Ρωσία στους αρχάριους», δηλώνει η κα Γκορόντνιαγια.
____________________________________________________________________________
από το www.typosthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: