Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Αύριο στις 9 τα... σπουδαία με τα ταξί

Στο πάρκινγκ του αεροδρομίου έχουν παρατάξει τα οχήματά τους οι ιδιοκτήτες ταξί. Υποστηρίζουν ότι δεν είναι στις προθέσεις τους να αποκλείσουν το αεροδρόμιο, αλλά διάλεξαν το συγκεκριμένο σημείο επειδή "είναι μεγάλος χώρος και βολεύει"!

Οι ιδιοκήτες Ταξί έχουν δώσει ραντεβού για αύριο το πρωί, στις 9. Εκείνη την ώρα θα συγκεντρωθούν στο σημείο και θα ανακοινωθεί, από τη διοίκηση του Σωματείου τους, σε ποια ενέργεια θα προβούν.
"Έχουμε αποφασίσει, ήδη, τι θα κάνουμε, αλλά δεν ειναι ανακοινώσιμο", δήλωσε, πριν λίγο, στο δελτίο του TV100, ο αντιπρόεδρός τους, Δημήτρης Καρατάκης. Ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, επισήμανε, όμως, ότι "βρισκόμαστε σε κινητοποιήσεις από τη Δευτέρα και οι Θεσσαλονικείς μας... είδαν μόλις σήμερα, που πραγματοποιήσαμε πορεία. Δεν είναι στις προθέσεις μας να ταλαιπωρούμε τον κόσμο, αλλά να βρούμε το δίκιο μας. Γι αυτό θα προβούμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση".
Οι οδηγοί Ταξί διευκρινίζουν ότι δεν αντιδρούν στο άνοιγμα του επαγγέλματος, αλλά στον τρόπο που θα γίνει αυτό -και συγκεκριμένα στο θέμα των αδειών. Ζητούν να ορίζεται ο αριθμός τους και να τις παίρνουν όποιοι επιθυμούν, χωρίς περιορισμούς κι όχι να κρίνεται από "ποιοτικά κριτήρια", όπως θέλει το υπουργείο.
Πάντως, μικρή ομάδα ιδιοκτητών ταξί, αποκόπηκε από τον κύριο όγκο των απεργών και απέκλεισε, για αρκετό χρονικό διάστημα, τη διασταύρωση προς το αεροδρόμιο, αναγκάζοντας δεκάδες ταξιδιώτες να υποστούν απίστευτη ταλαιπωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: