Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Αιφνιδιαστική κίνηση ιδιοκτητών ταξί

Στρατιωτική κίνηση θυμίζει αυτό που επιχειρούν, αυτήν την ώρα, οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης. Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, κόντρα σε όσα είχαν αφήσει να εννοηθούν, από χθες, επιχειρούν να κλείσουν τις εισόδους της πόλης.
Οι ιδιοκτήτες Ταξί είχαν παρκάρει τα οχήματά τους στο ύψος του αεροδρομίου. Κι ενώ όλα έδειχναν πως σκοπός τους ήταν να αποκλείσουν το αεροδρόμιο, η μεγάλη μάζα των απεργών πήρε τα οχήματά της και κινήθηκε προς τα... γύρω χωριά (κυρίως την Καρδία, που βρίσκεται στο δρόμο προς τη Χαλκιδική).
Εκεί οι ταξιτζήδες διασπάστηκαν σε υποομάδες και, μέσω διάφορων οδών, κινήθηκαν προς τις εισόδους της πόλης: Την Θέρμη, από όπου περνούν οι δύο είσοδοι από Χαλκιδική (ο δρόμος των Νέων Μουδανιών και η εθνική οδός από Πολύγυρο), τα διόδια Νέων Μαλγάρων (όπου και η ΠΑΘΕ), το ΤΙΤΑΝ (η είσοδος από Σέρρες, Κιλκίς, Καβάλα) και η Χαλάστρα (η παλιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Έδεσσας).
Σε αυτό συνεπικουρούνται από οδηγούς και ιδιοκτήτες ταξί άλλων νομών, οι οποίοι είχαν, από χθες, προετοιμαστεί. Για παράδειγμα, οι ταξιτζήδες των Σερρών είχαν παρατάξει τα οχήματά τους στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου του Στρυμόνα.
lamp

Δεν υπάρχουν σχόλια: