Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Έκλεισαν τον Προμαχώνα ταξιτζήδες των Σερρών

Ανοικτός είναι, αυτήν την ώρα, ο μεθοριακός σταθμός Προμαχώνα Σερρών και η κίνηση από και προς τη Βουλγαρία γίνεται χωρίς πρόβλημα, μετά τη συμβολική κινητοποίηση των οδηγών και ιδιοκτητών ταξί του νομού Σερρών. Οι ταξιτζήδες των Σερρών απέκλεισαν, συμβολικά, τη διάβαση προς τη Βουλγαρία, για ... 30 λεπτά. Αντιδρούν -κι αυτοί- στα μέτρα της κυβέρνησης για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.
Κύριο αίτημα των Σερραίων οδηγών ταξί είναι, μεταξύ άλλων, να ληφθούν υπόψη της κυβέρνησης, για την επιβολή των νέων μέτρων, τα πληθυσμιακά κριτήρια, ώστε να καθιερωθεί ο αλγόριθμος σύμφωνα με τον οποίο να προκύπτει ο αριθμός των ταξί ανά 1.000 κατοίκους. 
Στις σημερινές κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών οδηγών ταξί συμμετείχαν στις Σέρρες τα 110 ταξί της πόλης και οι οδηγοί της περιφέρειας, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται οδηγοί ταξί ώστε να εξυπηρετήσουν έκτακτες ανάγκες.
Νωρίτερα οι οδηγοί ταξί των Σερρών έκαναν πορεία από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό των Σερρών με κατεύθυνση προς το κτίριο του διοικητηρίου της Περιφερείας Κ. Μακεδονίας στην πόλη των Σερρών, όπου κατέθεσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: