Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Μηνύσεις κατά blog από τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη για το θέμα του ξενοδοχείου

Στη δικαιοσύνη καταφεύγει ο όμιλος Επιχειρήσεων Νικολάου Δασκαλαντωνάκη, με αφορμή σειρά αναρτήσεων σε διαδικτυακά ιστολόγια (blogs) κατά τα οποία η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΞΤΕ» που ανήκει στον Όμιλο και η οποία >>>

έχει μισθώσει και λειτουργεί το Ξενοδοχείο «MAKEDONIA PALACE» στη Θεσσαλονίκη οφείλει προς το ΙΚΑ ενοίκιο ποσού 3,2 εκατ. ευρώ.

Με ανακοίνωση του ο ξενοδοχειακός όμιλος διευκρινίζει ότι έχει ήδη ασκήσει τα απαραίτητα ένδικα μέσα τονίζοντας «ουδέν οφείλεται» στο ΙΚΑ, σημειώνοντας ότι η εταιρεία επί δεκαέξι χρόνια λειτουργεί το ξενοδοχείο «MAΚEDONIA PALACE», έχοντας καταβάλει για μισθώματα του ξενοδοχείου συνολικά από το 1995 έως και σήμερα το ποσό των σαράντα επτά εκατομμυρίων ευρώ (47.000.000 ευρώ).

Παράλληλα υπογραμμίζεται ότι η εταιρεία έως και το έτος 2010 έχει επιπρόσθετα πραγματοποιήσει στο ξενοδοχείο «MAΚEDONIA PALACE» επενδύσεις συνολικού ύψους 26.604.377 ευρώ, «μεγάλο μέρος των οποίων παραμένει σήμερα αναπόσβεστο, αυξάνοντας σημαντικά την εμπορική αξία του ακινήτου».

Τέλος τονίζεται ότι η εταιρία στις 13 Οκτωβρίου 2011 «αναγκάστηκε να προβεί στην καταγγελία της σύμβασης του ξενοδοχείου «MAΚEDONIA PALACE» λόγω της μεγάλης και συνεχούς αδιαλλαξίας της Διοίκησης του ΙΚΑ να αναπροσαρμόσει το μίσθωμα του ξενοδοχείου, όπως επιτάσσουν οι σημερινές και παγκοσμίως γνωστές οικονομικές συνθήκες της αγοράς και παρά τις υποδείξεις του Δημοσίου για μείωση των μισθωμάτων των ακινήτων ιδιοκτησίας Δημοσίου (Ν. 3996/2011)».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα πραγματικά αγάπη για να τους επισκέπτες δημοσίευση στο δικό σας blog