Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΒΕΘ: Μεγάλο το στοίχημα της κυβέρνησης

Ένα μεγάλο στοίχημα αυτό της διάσωσης της ελληνικής οικονομίας καλείται να κερδίσει η νέα κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ).

«Η επιλογή του Λουκά Παπαδήμου στο τιμόνι της νέας κυβέρνησης είναι η καλύτερη δυνατή λύση εν μέσω της οικονομικής κρίσης και της πολιτικής αβεβαιότητας που βιώνουμε» σχολιάζει ο πρόεδρος του ΒΕΘ Παναγιώτης Παπαδόπουλος επισημαίνοντας ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για την επιβίωση της χώρας που έχει βυθιστεί στην ύφεση.

«Τώρα αρχίζει η πραγματική μάχη για την σωτηρία της ελληνικής οικονομίας. Αποστολή της κυβέρνησης σωτηρίας είναι να αποκαταστήσει το κύρος της χώρας μας που το τελευταίο διάστημα διασύρεται συνεχώς» αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος επισημαίνοντας ότι η νέα κυβέρνηση πρέπει να επιδείξει αποφασιστικότητα προκειμένου η αγορά να ξαναβρεί τους ρυθμούς της.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΒΕΘ, πέρα από τον Λουκά Παπαδήμο  απαιτείται και ένα μάχιμο κυβερνητικό σχήμα που θα είναι έτοιμο να συνδράμει ουσιαστικά και χωρίς μικροπολιτικούς ενδοιασμούς για την επόμενη ημέρα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: