Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Μειωμένες οι κρατήσεις στη Χαλκιδική ενόψει Πάσχα

Στα περσινά επίπεδα διαμορφώνεται η τουριστική κίνηση στη Χαλκιδική την περίοδο του Πάσχα. Πάντως στις προκρατήσεις υπάρχει μείωση της τάξης του 10%. Αυτό τόνισαν παράγοντες του τουρισμού της Χαλκιδικής και ο αντινομάρχης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη.
Ο δήμος Κασάνδρας, οργανώνει την έκθεση AGROTOURISM 2009, από τις 24 ως τις 26 Απριλίου, στην Καλλιθέα, με σκοπό την αναβάθμιση του τουρισμού και των αγροτικών προϊόντων της Χαλκιδικής. Η εν λόγω έκθεση προσπαθεί να συμβάλει στην τόνωση της τουριστικής εικόνας της Χαλκιδικής, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, όπως τόνισαν, σε συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009, στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Κασσάνδρας και ο αντινομάρχης Χαλκιδικής.
Παρόμοιες προσπάθειες ενισχύουν την τουριστική εικόνα της Χαλκιδικής σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης με άμεσες συνέπειες στον τουρισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φορείς της Χαλκιδικής κατάφεραν να εξασφαλίσουν την προσέλευση 10.000 αυστριακών που θα περάσουν τις διακοπές τους στη χώρα μας , οι οποίοι αναμένεται να έρθουν τις επόμενες δέκα μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: