Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Δωρεάν πάρκινγκ στη ΔΕΘ

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, και μέχρι την Κυριακή του Θωμά, 26 Απριλίου 2009, η υπηρεσία δωρεάν στάθμευσης στο πάρκινγκ της ΔΕΘ ΑΕ επί της οδού Αγγελάκη για τους καταναλωτές που πραγματοποιούν αγορές από τα καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης.
Με την προσκόμιση απόδειξης αγορών προϊόντων και υπηρεσιών άνω των 50 ευρώ από καταστήματα του κέντρου οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση των δωρεάν υπηρεσιών του πάρκινγκ για 4 ώρες καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου.
Η ΔΕΘ ΑΕ ενεργοποιεί το εν λόγω μέτρο για τρίτη φορά, μετά τα επεισόδια του Δεκεμβρίου και την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης του κέντρου και κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.
Για το ίδιο διάστημα η ΔΕΘ ΑΕ θα διαθέτει δωρεάν διαφημιστικό χρόνο στις εμπορικές επιχειρήσεις του ιστορικού κέντρου από τη συχνότητα 104,9 του ΡάδιοΔΕΘ, αναμεταδίδοντας τα διαφημιστικά τους μηνύματα πέντε φορές την ημέρα για κάθε επιχείρηση. Για περισσότερες πληροφορίες οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310 291 210 και 2310 291 143.

Δεν υπάρχουν σχόλια: