Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Σε συζητήσεις Vodafone και Wind

Women_talking_on_phone_5Εκτός από το χώρο των τραπεζών, ένα «deal» φαίνεται ότι «ψήνεται» και στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, μεταξύ των εταιρειών Vodafone και Wind.

Με ανακοινώσεις τους χθες το απόγευμα, οι δύο εταιρίες επιβεβαίωσαν πληροφορίες που είχαν ήδη κυκλοφορήσει νωρίτερα, περί επικείμενης συνεργασίας.

Ειδικότερα, ο όμιλος Vodafone ανακοίνωσε ότι «επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Largo Limited και ότι διερευνά πιθανή επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ της Vodafone Ελλάδας και της Wind Hellas». Ωστόσο, προσθέτει ότι «τα δημοσιεύματα ότι ο όμιλος Vodafone βρίσκεται σε συζητήσεις για την εξαγορά της Wind Hellas αντί μετρητών είναι ανακριβή». Αναφέρει ακόμη πως «οι συζητήσεις είναι σε αρχικό στάδιο και δεν είναι βέβαιο αν θα επιτευχθεί συμφωνία».

Από την πλευρά της η WIND Ελλάς στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «οι μέτοχοι της βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Όμιλο Vodafone, που ενδέχεται ή όχι να οδηγήσουν σε έναν επιχειρηματικό συνδυασμό μεταξύ των εταιριών WIND Ελλάς και Vodafone Ελλάδος. Και η WIND επισημαίνει ότι σε αυτό το χρονικό σημείο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το αν οι εν λόγω συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: