Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Στη διεύθυνση συγκοινωνιών αύριο οι Ταξιτζήδες

Τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών, στην περιοχή της Λαχαναγοράς, σκοπεύουν να αποκλείσουν, αύριο, συμβολικά, οι ιδιοκτήτες Ταξί της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, ετοιμάζουν κι άλλες κινητοποιήσεις, για τις οποίες, όμως, τηρούν σιγήν… ασυρμάτου.

 

Όπως δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων της TV100 ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης “Ο Ερμής”, Κ. Γιαννακάκης, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους ως την τελική δικαίωση.

Στο ίδιο δελτίο φιλοξενήθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Αρ. Θωμόπουλος. Υπογράμμισε πως, από τις κινητοποιήσεις υπάρχουν ακυρώσεις αφίξεων τουριστών, αλλά το χειρότερο είναι “η αμαύρωση της χώρας. Πολλοί θα μας αποφύγουν στο μέλλον”. Και επικαλέστηκε την περίπτωση των χιλιάδων τουριστών που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο Χάντμπολ, οι οποίοι, λόγω της απεργίας “έφριξαν, καθώς στον ελεύθερο χρόνο τους δεν είχαν τι να κάνουν κι έφυγαν… πυρ και μανία”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ιδιοκτητών Ταξί τόνισε πως “δεν μπορούμε να κοιτάξουμε, σ αυτήν τη στιγμή, τον τουρισμό. Βλέπουμε την επιβίωσή μας κι ο τουρίστας, μοιραία, έρχεται σε δεύτερη μοίρα”.

Στο σημείο αυτό, ο πρόεδρος των Ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης συμφώνησε πως “οφείλουμε να πυροβολούμε και την κυβέρνηση, για όσα γίνονται. Με τους άστοχους χειρισμούς της δεν κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες”!

Δεν υπάρχουν σχόλια: