Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Καλοκαιρινές διακοπές για όλους με την Olympic Air

olympic_air_A320 photoΗ Olympic Air προσφέρει στο επιβατικό κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού με χαμηλές τιμές σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. …

Oι προορισμοί εσωτερικού αυτής της εβδομάδας, στους οποίους ισχύουν οι εκπτώσεις του προγράμματος Weekendair, είναι: Ηράκλειο, Iωάννινα, Θεσσαλονίκη (από και προς Αθήνα) και Σκιάθος (από και προς Θεσσαλονίκη). Οι προορισμοί εξωτερικού του Weekendair είναι Τίρανα και Λάρνακα (από και προς Αθήνα).

Η προσφορά, για 700 θέσεις, ξεκινά σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Κυριακή 28 Αυγούστου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

Για τα δρομολόγια εξωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 89 ευρώ για αναχώρηση από την Αθήνα και από τα 79 ευρώ για την επιστροφή. Για τα δρομολόγια εσωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 64 ευρώ για αναχώρηση από την Αθήνα και από τα 45 ευρώ για την επιστροφή. Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα:

Προορισμοί εξωτερικού:

Αθήνα - Λάρνακα από €89

Λάρνακα - Αθήνα

από €79
Αθήνα - Τίρανα

από €100

Τίρανα - Αθήνα από €81

Προορισμοί εσωτερικού:

Αθήνα - Ιωάννινα

από €84

Ιωάννινα - Αθήνα

από €65

Αθήνα - Ηράκλειο

από €64 Ηράκλειο - Αθήνα από €45
Θεσσαλονίκη - Σκιάθος από €65 Σκιάθος - Θεσσαλονίκη από €65
Αθήνα - Θεσσαλονίκη

από €64

Θεσσαλονίκη - Αθήνα από €45

Το Weekendair είναι ένα ειδικό πρόγραμμα που έχει εισάγει η Olympic Air στην ελληνική αγορά, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε συγκεκριμένους (Weekendair) προορισμούς. Τα δρομολόγια επιλέγονται κάθε εβδομάδα και ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό τηλέφωνο) και +302103550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).

Δεν υπάρχουν σχόλια: