Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Βιοτέχνες: τους πήραν μέτρα,

δηλώνουν ικανοποιημένοι...

Την ικανοποίηση του αναφορικά με τα μέτρα στήριξης που προβλέπονται στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης 2008 – 2011, εκφράζει με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ). Η επιστολή κοινοποιήθηκε στους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών Ι.Παπαθανασίου και Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη.
Όπως αναφέρεται στην επιστολή «η πολιτεία για άλλη μία φορά έλαβε σοβαρά τις προτάσεις του ΒΕΘ για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας και την άμβλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ΜΜΕ».
«Η επαναφορά του αφορολόγητου ορίου των 10.500 ευρώ για τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες καθώς και οι τρεις άξονες οικονομικής στρατηγικής που ανακοινώσατε και αφορούν την ενίσχυση της ρευστότητας, της δημοσιονομικής εξυγίανσης και της στήριξης των ασθενέστερων δημιουργούν βάσιμες ελπίδες για τη σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας» καταλήγει η επιστολή.

Η φωτογραφία από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΒΕΘ, με τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης Στ. Καλαφάτη, είναι του Νώντα Στυλιανίδη, από το photoreportage.

Δεν υπάρχουν σχόλια: