Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Και οι Πολύτεκνοι στους δρόμους κατά της Τρόικας

Κατεβαίνουν στους δρόμους και οι Πολύτεκνοι. Ο Σύλλογος Πολυτέκνων "Οι Άγιοι Πάντες" καλεί τα μέλοη του στη σημερινή συγκέντρωση του ΕΚΘ, στις 10.30 το πρωί, επειδή, όπως υπογραμμίζει σε συνέντευξή του, "οι πολύτεκνοι βιώνουν του τελευταίους μήνες μια αναπάντεχη επιδρομή".

Όπως τονίζουν οι πολύτεκνοι, "η κυβέρνηση, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, επεφύλαξε για τις πολύτεκνες μητέρες ως δώρο τη μεταχείριση που επεφύλαξε ο Ηρώδης στα νήπια της Βηθλεέμ ,ο οποίος διέταξε τη σφαγή των νηπίων , αυταπατώμενος ότι με αυτόν τον τρόπο θα εμποδίσει την παρουσία του Θεανθρώπου επί της Γης. Τι άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος σε μια χώρα, όπου η υπογεννητικότητα έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις και την έχει μεταβάλλει σε ένα απέραντο γηροκομείο ,έχοντας καταντήσει η πλέον γηρασμένη χώρα του κόσμο", αναρωτιούνται οι πολύτεκνοι της Θεσσαλονίκης.
Κατηγορούν την κυβέρνηση οτι "ανακάλυψε στο πρόσωπό μας το ποιοι ‘’φαγάνε τα λεφτά … ‘’ και έτσι μας έχει στοχοποιήσει και προσπαθεί να εξοντώσει ,το πιο υγιές κομμάτι του πληθυσμού.
Καταργεί 13ο και 14ο μισθό ,πρόστιμα στους υμιαίπαιθριους χώρους , τέλη κυκλοφορίας ,κατάργηση των προσλήψεων των εκπαιδευτικών , μετεγγραφές σπουδαστών –φοιτητών, ασφαλιστικό, φορολογικό, προσλήψεις κ.α.".
Επισημαίνουν χαρακτηριστικά ότι "οι περικοπές των επιδομάτων αφορούν τους πάντες και όσους έχουν εισόδημα κάτω των 40.000 Ευρώ αφού όποιος έπαιρνε 1) το πολυτεκνικό επίδομα και το επίδομα του 3ου παιδιού ,θα παίρνει πλέον μόνο το πολυτεκνικό επίδομα και 2)Σταματά (παγώνει) την προβλεπόμενη τιμαριθμοποίηση των επιδομάτων".
Γι αυτο καλούν όλους τους πολύτεκνους με τα παιδιά τους ,με τα παιδικά καροτσάκια τους , στη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εργατικό Κέντρο, σήμερα (Τετάρτη, 15/12/2010) ώρα 10.30 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: