Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Νέος πρόεδρος του ΒΕΘ ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Τα ηνία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, επί σειρά ετών α' αντιπρόεδρος του ΒΕΘ μετά την παραίτηση του προέδρου του επιμελητηρίου, κ. Σωτήρη Μαγόπουλου για προσωπικούς λόγους. Ο κ. Παπαδόπουλος ανέλαβε τη θέση του προέδρου μετά από τη χθεσινοβραδινή εκλογική διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε κατά ...
το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.
Επί συνόλου 52 ψηφισάντων ο κ. Παπαδόπουλος έλαβε 41 ψήφους, ο έτερος διεκδικητής της προεδρίας του Επιμελητηρίου, κ. Χρήστος Γεωρνάς έλαβε οκτώ ψήφους, ενώ υπήρξαν και τρία λευκά.
Όπως επισήμανε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Παπαδόπουλος, επιθυμία του είναι να αποτελέσει τον πρόεδρο όλων των βιοτεχνών, ενώ ζήτησε συνεργασία από όλες τις παρατάξεις που εντάσσονται στη δύναμη του επιμελητηρίου.
Παρών, στις επάλξεις του επιμελητηρίου, δήλωσε ο κ. Μαγόπουλος, ο οποίος ήταν στο τιμόνι του ΒΕΘ από το 2004, επισημαίνοντας ότι εν μέσω της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε οι επιχειρηματίες πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι σαν μία γροθιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: