Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση με ειδικό βάρος: Ελληνοτουρκικό οικονομικό φόρουμ στην Κομοτηνή

Η ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας θα βρεθεί στο επίκεντρο του 2ου Επιχειρηματικού Φόρουμ, που υλοποιείται μεταξύ των δύο χωρών και θα πραγματοποιηθεί στις 14-15 Ιανουαρίου 2011, στο Arcadia Hotel, στην Κομοτηνή.

Διοργανωτές του Φόρουμ με θέμα την «Περιφερειακή Οικονομική Συνεργασία μεταξύ Ελλάδας & Τουρκίας» είναι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), σε συνεργασία με την Ένωση Τουρκικών Επιμελητηρίων (ΤΟΒΒ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το Επιμελητήριο της Αδριανούπολης και το Συμβούλιο Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων (DEIK) της γείτονος.
Στόχος του 2ου Επιχειρηματικού Φόρουμ Ελλάδας-Τουρκίας είναι να δώσει τη δυνατότητα συνεργασιών μεταξύ επιχειρήσεων των δύο χωρών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στους κλάδους του τουρισμού, τροφίμων, δομικών υλικών, επίπλων, γεωργικών προϊόντων, μεταφορών και υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων από επιχειρήσεις των δύο χωρών για να διερευνηθούν και να αποτυπωθούν τα πεδία συνεργασίας.
Το 2ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Τουρκίας εκτιμάται ότι θα είναι σημαντικό για όλες τις επιχειρήσεις, που ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να αναπτύξουν επιχειρηματικές σχέσεις με Τούρκους και Έλληνες ομολόγους τους αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.regionalbusinessforum.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: