Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Κλειστές σήμερα και αύριο οι Εφορίες σε Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Αθήνα

efories_545_355Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα και αύριο  θα παραμείνουν οι Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, ΦΑΒΕ Αθηνών και ΦΑΕΕ Αθηνών και η Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Πειραιά –άλλες και τις δύο μέρες κι άλλες από τη 1 μετά το μεσημέρι σήμερα.

 

Ενόψει της διαδικασίας μετάπτωσης δεδομένων, ώστε να λειτουργήσει η Δ.Ο.Υ. Μεγάλων Επιχειρήσεων την 10/10/2011 και προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα κατά τη διαδικασία αυτή από τις μηχανογραφικές κινήσεις των παρακάτω υπηρεσιών, θα ακολουθηθεί το εξής πρόγραμμα:

- Οι ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και Πειραιά δε θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό την Παρασκευή, στις 7 Οκτωβρίου 2011.

- Οι Δ.Ο.Υ. ΦΑΒΕ Αθηνών και ΦΑΕΕ Αθηνών δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό την Πέμπτη και Παρασκευή, στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2011, αντίστοιχα.

- Τα Τμήματα Κ.Β.Σ. και Μητρώου των Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Πειραιά και ΦΑΕ Θεσσαλονίκης θα περατώσουν σήμερα τις συναλλαγές τους με το κοινό στη 1 το μεσημέρι.

Για την αποφυγή προβλημάτων στην εξυπηρέτηση των πολιτών έχει ήδη αναρτηθεί σε εμφανή σημεία των κτιρίων στέγασης των Εφοριών σχετική ενημέρωση, προκειμένου να ενημερωθούν άμεσα οι ενδιαφερόμενοι, για τη μη λειτουργία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: