Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ετοιμάζεται η FURNIDEC

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

furnidec_business_2008H 5η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου, FURNIDEC BUSINESS, η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση στο χώρο του επίπλου, ανοίγει τις  πύλες της και υποδέχεται τους επαγγελματίες του επίπλου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 21 ως τις 24 Ιανουαρίου 2011.

Η φετινή FURNIDEC BUSINESS 2011, εν μέσω μιας πολύ δύσκολης για τον κλάδο οικονομικής συγκυρίας, κατάφερε να συγκεντρώσει για ακόμη μία χρονιά τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου και να αποτελέσει πραγματική συνάντηση κορυφής σχεδιαστών, κατασκευαστών και επιχειρηματιών
Με συμμετοχές από εταιρείες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, το πρόγραμμα Hosted buyers, και την αξιοπιστία της HELEXPO στη διοργάνωση μεγάλων, διεθνών εκθέσεων, η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου, δίνει όλα τα εχέγγυα που χρειάζονται οι επαγγελματίες του κλάδου, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη οικονομικά για όλους εποχή, για συμμετοχή σε μια έκθεση με πολλαπλά οφέλη.
Η 5η FURNIDEC BUSINESS περιλαμβάνει έπιπλα σαλονιού–καθιστικού, κρεβατοκάμαρας, τραπεζαρίας, κουζίνας, μπάνιου, παιδικά έπιπλα, έπιπλα πτυσσόμενα, έπιπλα μπαμπού, μικροέπιπλα, επαγγελματικό εξοπλισμό, υφάσματα επιπλώσεων, μοκέτες, τάπητες, στρώματα και φωτιστικά. Στην καταξιωμένη πλέον Διεθνή Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου, θα συμμετέχουν ακόμη εξειδικευμένα περιοδικά του κλάδου, φορείς και οργανισμοί.
Η φετινή, 5η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου FURNIDEC BUSINESS θα λειτουργήσει την Παρασκευή 21/1 και τη Δευτέρα 24/1 από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο 22/1 και 23/1 Ιανουαρίου από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: