Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Κλείνουν τα σύνορα οι ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων!

ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

benzini_02Με κλείσιμο των συνόρων της Ελλάδας με Τουρκία, Σκόπια. και Αλβανία από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011, απειλούν οι Έλληνες Βενζινοπώλες, εάν μέχρι την Κυριακή η πολιτεία δεν πάρει πίσω την απόφασή της για επαναλειτουργία των πρατηρίων διάθεσης αφορολόγητων πετρελαιοειδών προϊόντων στους Μεθοριακούς Σταθμούς Κήπων, Ευζώνων και Κακαβιάς.
Αυτό ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας, Γιάννης Μαγλουσίδης, πρόεδρος των πρατηριούχων στον νομό Κιλκίς.

Σε συνάντηση στο Κιλκίς, στην οποία συμμετείχαν πρόεδροι ενώσεων πρατηριούχων από όλη την Ελλάδα, αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη των κινητοποιήσεών τους από Δευτέρα, με στόχο τους μάλιστα «να μην μπαίνει και να μην βγαίνει τίποτα στα τρία συγκεκριμένα σημεία της χώρας μας», υπογράμμισε ο κ. Μαγλουσίδης. «Η απόφαση για την επαναλειτουργία των τριών σταθμών, αποτελεί ταφόπλακα για τους πρατηριούχους», πρόσθεσε, και διερωτήθηκε για το εάν η συγκεκριμένη κίνηση λειτουργεί ως αντιπερισπασμός για την έξοδο Ελλήνων καταναλωτών στις γειτονικές χώρες, προκειμένου να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: