Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Κινητοποιήσεις στα διόδια Μαλγάρων και Λεπτοκαρυάς

ΤΑ… ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ

DIODIA STOP 1Πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι φορέων, οι οποίοι αντιτίθενται στην καταβολή διοδίων, συγκεντρώθηκαν με αυτοκίνητα, νταλίκες και λεωφορεία στα διόδια Μαλγάρων Θεσσαλονίκης και Λεπτοκαρυάς Πιερίας, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης.


«Η συγκλονιστική συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση δείχνει ότι είμαστε ένα πλατύ κίνημα πολιτών που διεκδικούμε τα δικαιώματά μας. Είναι ύβρις να χαρακτηριζόμαστε «τσαμπατζήδες» από τους μεγαλοεργολάβους, τους εκπροσώπους τους και τις τράπεζες που λυμαίνονται το εθνικό οδικό δίκτυο. Σε κάθε περίπτωση τους επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό. Εκτοξεύοντας απειλές δεν μπορούν να πλήξουν το κίνημα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νίκος Νούλας, μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών που έχουν συγκεντρωθεί στα τα διόδια των Μαλγάρων.
Ελεύθερη είναι και η διέλευση των οχημάτων από διόδια της Λεπτοκαρυάς, όπου έχει συγκεντρωθεί κόσμος. Όπως ανέφερε το μέλος της εθελοντικής ομάδας δράσης Νομού Πιερίας Ηλίας Τσολακίδης, υπάρχει μία πρωτοφανής υποστήριξη των πολιτών στο κίνημα κατά της καταβολής διοδίων.

από το www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: