Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Επιμένουν οι αγρότες στις Σέρρες

“Θα πάμε στον Προμαχώνα, ακόμη κι αν χρειαστεί να πάμε με τα πόδια”, διαμηνύουν οι αγρότες των Σερρών. Και…  μηνύουν κάθε υπεύθυνο, που δεν τους επιτρέπει να μετακινηθούν με

τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους οχήματα.

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν της κινητοποιήσεις τους εμφανίζονται οι αγρότες στις Σέρρες, κατά τη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν, πάνω στον εθνικό δρόμο προς Προμαχώνα και πριν τη από γέφυρα του Πετριτσίου. Στο σημείο έχουν παραταγμένα τα τρακτέρ τους από την περασμένη Δευτέρα, οι παραγωγοί - μέλη των αδέσμευτων αγροτικών συλλόγων των Σερρών.

Χθες βράδυ οι αγρότες είχαν ζητήσει από τον αστυνομικό διευθυντή Σερρών, Δημήτρη Τσώτα, να τους επιτραπεί να παραταχθούν στο σημείο με τα τρακτέρ τους, χωρίς να κλείσουν τη μεθόριο στον Προμαχώνα. Το αίτημά τους δεν έγινε αποδεκτό και σήμερα ο ταξίαρχος τους κοινοποίησε ότι απαγορεύεται η κίνηση και στάθμευση των γεωργικών οχημάτων σ’ όλους τους δρόμους που οδηγούν προς το μεθοριακό σταθμό.

Από την πλευρά τους, οι νομικοί εκπρόσωποι των αγροτών τόνισαν πως θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την απόφαση του αστυνομικού διευθυντή. Δεν απέκλεισαν επίσης το ενδεχόμενο να προχωρήσουν ακόμη και σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: