Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Η απάντηση του Μαγκριώτη στο Στυλιανίδη

Ο Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τα Δημόσια έργα και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Μαγκριώτης, σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κατά τη χθεσινή επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη, σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Αφού έκοψαν πάνω από τα μισά δρομολόγια του ΟΣΕ, τώρα υπόσχονται τρένα παντού»!
Ο κ. Μαγκριώτης, τόνισε πως
η επίσκεψη του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Στυλιανίδη, ήταν άνευ ουσιαστικής αιτίας.
«Ο κ. Στυλιανίδης υποσχέθηκε σιδηροδρομικές γραμμές παντού, τρένα παντού, προαστιακούς παντού και όλα με χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ μέχρι το 2015. Τα είπε όλα αυτά, όταν όλοι ξέρουν ότι η κυβέρνηση μείωσε τουλάχιστον κατά 50% την χρηματοδότηση του ΟΣΕ στο ΕΣΠΑ, σε σχέση με τους πόρους που διατέθηκαν από το Γ ΚΠΣ. Ο άλλος λόγος είναι ότι τον τελευταίο χρόνο, τόσο ο προκάτοχός του κ. Χατζηδάκης, όσο και ο ίδιος υποδιπλασίασαν τις γραμμές του ΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην περιφέρεια», υπογράμμισε.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε πως την προηγούμενη εβδομάδα, σταμάτησαν τέσσερα δρομολόγια του ΟΣΕ από τη Θεσσαλονίκη προς τις Σέρρες και φυσικά προς το Κιλκίς. Στην Πέλλα από τα 13 δρομολόγια έχουν σταματήσει τα 7, στο νομό Έβρου, έχουν σταματήσει τα 2/3 των δρομολογίων. «Ποιος αλήθεια να τους πιστέψει, ειδικά τούτες τις μέρες; Όλοι καταλαβαίνουν, ότι είναι λόγια χωρίς αξία. Μάλιστα τώρα ξέρουν, ότι δεν θα ελεγχθούν γι’ αυτά, γιατί σε λίγες μέρες ή μήνες δεν θα είναι στην κυβέρνηση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαγκριώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: