Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Δυο συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη κατά της οικονομικής πολιτικής

Παρασκευή και Σάββατο οργανώνονται τα επόμενα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, κατά των ιδιωτικοποιήσεων. Πρώτα κατεβαίνει στους δρόμους το ΠΑΜΕ κι ακολουθούν την επομένη, ΕΚΘ και ΕΔΟΘ.

 

Για το λόγο αυτό, σήμερα, ΕΚΘ κι ΕΔΟΘ έδωσαν συνέντευξη Τύπου. Οι ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων, αν και προέρχονται από τα σπλάχνα του κυβερνώντος κόμματος, καταφέρθηκαν κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Διαφώνησαν με τις ιδιωτικοποιήσεις του ΟΛΘ Α.Ε. και της ΕΥΑΘ Α.Ε. και υπογράμμισαν πως οι εργαζόμενοι πληρώνουν την κρίση!

Παρέμβαση στη συνέντευξη έκανε ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ, Σ. Ζαργιαννόπουλος. “Από το 2000 που άρχισε το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων τώρα το θυμηθήκατε”, ρώτησε; Μάλιστα, πριν πάρει το λόγο, ο πρόεδρος του ΕΚΘ Παν. Τσαραμπουλίδης, του επεσήμανε ότι νωρίτερα είχε δώσει συνέντευξη ως ΠΑΜΕ, για το θέμα της ΕΛΒΟ και “είχε ευκαιρία να πει τις απόψεις του”.

Τελικά, το μεν ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ θα κατέβουν στους δρόμους το Σάββατο, 4 Ιουνίου, το πρωί, ενώ το ΠΑΜΕ θα οργανώσει συλλαλητήριο μια μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: