Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ανοίγει τις πύλες της η Φούρνιντεκ

furnidec_medium_432Κομβικό σημείο συνάντησης των επιχειρήσεων του κλάδου με το αγοραστικό κοινό, το οποίο θέλει να ενημερωθεί για όλες τις νέες τάσεις στα έπιπλα, φωτιστικά και εξοπλισμό σπιτιού, αποτελεί η 33η FURNIDEC, που …>>>

διοργανώνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 7-15 Μαϊου 2011.

Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις ειδικές προσφορές των εκθετών και να ανανεώσουν την επίπλωση της μόνιμης κατοικίας ή του εξοχικού τους, επιλέγοντας από μία τεράστια ποικιλία εκθεμάτων για κάθε βαλάντιο.

Ο θεσμός της FURNIDEC, που πραγματοποιείται με την αξιοπιστία της HELEXPO, ηγείται στο χώρο του επίπλου και συμβάλλει στην επιτυχή επίτευξη των στόχων των εκθετών της, εξασφαλίζοντας προβολή και εμπορική αποτελεσματικότητα.
Έπιπλα σαλονιού, τραπεζαρίας, κρεβατοκάμαρας, παιδικά, κουζίνας, μεταλλικά, μπάνιου, μπαμπού, επαγγελματικός εξοπλισμός, είδη οικιακής χρήσης, χαλιά, στρώματα, μικροέπιπλα, λευκά είδη, διακοσμητικά κεραμικά, φωτιστικά, είδη κήπου κ.α., συνθέτουν το “μπουκέτο” της φετινής FURNIDEC.

Παράλληλα οι επισκέπτες της FURNIDEC συμμετέχουν σε μεγάλες κληρώσεις επίπλων και εξοπλισμού σπιτιού με την είσοδό τους στην έκθεση, η οποία είναι ελεύθερη, ενώ παράλληλα λειτουργεί δωρεάν parking.

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο, από αύριο και μέχρι τις 8 Μαϊου θα βρίσκεται σε εξέλιξη η 8η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Η 8η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου εγκαινιάζεται αύριο στις 20:00 από τον Υπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού, κ. Π. Γερουλάνο.

Επιπλέον μέχρι τις 15 Μαϊου λαμβάνει ήδη χώρα μέσα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο και η Ανθοέκθεση, η οποία λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00-21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00-22:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: