Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τούρκοι τουρίστες στην αγορά

touristes_limani_emporikos_syllogos_20110520_01Το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο υποδέχτηκε, σήμερα, η Θεσσαλονίκη. Ήταν το Ocean Majestic, με 380 Τούρκους τουρίστες το οποίο θα αποπλεύσει σε περίπου δύο ώρες. >>>

 

Τόσο σήμερα, όσο και την Παρασκευή, όταν έφθασε στη Θεσσαλονίκη το πρώτο κρουαζιερόπλοιο, οι έμποροι της πόλης... έτριβαν τα χέρια τους. Μάλιστα, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, έδωσε τη δυνατότητα στοςυ τουρίστες να κάνουν τα ψώνια τους, με ειδικές τιμές, από τα καταστήματα της πόλης.

Δυο σημεία υποδοχής και ενημέρωσης, έστησε, την Παρασκευή 20/5/2011, από τις 7 π.μ., στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ο Εμπορικός Σύλλογος. Δίπλα έστησε το μηχάνημα για να ανακτούν δωρεάν, με ηλεκτρονικό μήνυμα, στο κινητό τους τηλέφωνο, οι τουρίστες την THESS BONUS CARD.

Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να προσελκύσει ως πελάτες της αγοράς της πόλης, τους 900 τουρίστες που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο GOLDEN IRIS.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης μοίρασε στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Τουριστικό Χάρτη της Θεσσαλονίκης, ενημερωτικό έντυπο, καθώς και έντυπο των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην κάρτα με τις εκπτώσεις που προσφέρουν.

Το ίδιο έγινε και σήμερα, Δευτέρα 23 Μαΐου, στις 8 το πρωί, όταν έδεσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο OCEAN MAJESTY με 380 Τούρκους τουρίστες.

Φυλλάδια για την αγορά της πόλης και χάρτες μοιράστηκαν και στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, τα οποία δέχονται μαζικές αφίξεις τουριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: