Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Πρόταση ΕΕΘ για επαγγελματικό πάρκο στο Λαγκαδά

Πρόταση για τη δημιουργία επαγγελματικού πάρκου στο Λαγκαδά, στην έκταση που οι δήμοι Λαγκαδά και Μυγδονίας υπέδειξαν για την εγκατάσταση του νέου Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, κατέθεσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης.
«Ο χώρος υπάρχει και τι καλύτερο από το να αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη των επαγγελματιών του Λαγκάδα, και της Θεσσαλονίκης γενικότερα», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, απευθυνόμενος σε επαγγελματίες της επαρχίας Λαγκαδά.
«Θα μπορούσαν να μεταφερθούν δραστηριότητες που ασφυκτιούν εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος, όπως οι επιχειρήσεις εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων», σημείωσε ο κ. Ζορπίδης σε εκδήλωση που οργάνωσε το ΕΕΘ και η αναπτυξιακή εταιρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου «Ο Σύμβουλος του Επαγγελματία» για την ενημέρωση των επαγγελματιών της περιοχής για τα χρηματοδοτικά προγράμματα.
Η κατασκευή του Επαγγελματικού Πάρκου μπορεί να υλοποιηθεί στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας για την ανάπτυξη επιχειρηματικών πάρκων.
Ακολούθησε διάλογος και παρουσίαση όλων των χρηματοδοτικών προγραμμάτων που αφορούν τους επαγγελματίες. Το ΕΕΘ με τη λειτουργία της Αναπτυξιακής του εταιρίας «Ο Σύμβουλος του Επαγγελματία» παρέχει καθημερινά χρήσιμες πληροφορίες για χρηματοδοτικά προγράμματα, διαδικασίες αδειοδοτήσεων, καθώς και για νομικά και φορολογικά ζητήματα σ’ όλα τα μέλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: