Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Σφοδρές θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις

papandreou_samara_20101005_01

Δεν έρχονται στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός κι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για το 12ο Thessaloniki Forum. Η διοργάνωση αναβλήθηκε “λόγω των πολιτικών εξελίξεων” όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος. >>>

 

Το φόρουμ είχε προγραμματιστεί για το διήμερο 19 - 20 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Στην ανακοίνωσή του, ο διοργανωτής Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο., τονίζει πως η απόφαση αναβολής της εκδήλωσης, είναι αποτέλεσμα των πρόσφατων πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, οι οποίες, σύμφωνα με τους διοργανωτές, «αποπροσανατολίζουν πλήρως τον κύριο στόχο του συνεδρίου, που ήταν η ανάδειξη της αναπτυξιακής διάστασης της περιφέρειας».

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως εκπρόσωποι των αυτοαποκαλούμενων «αγανακτισμένων» πολιτών, που έχουν εγκατασταθεί γύρω από το Λευκό Πύργο, είχαν ανακοινώσει, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του ΣΒΒΕ, ότι θα μετακινηθούν προς το χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου και θα τον αποκλείσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: