Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Σεμινάρια του ΕΒΕΘ για το ηλεκτρονικό επιχειρείν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τέσσερις ενημερωτικές εκδηλώσεις για το ηλεκτρονικό επιχειρείν πρόκειται να διοργανώσει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008. Ειδικότερα, την Τρίτη, οι ημερίδες θα διεξαχθούν στις 12 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα και απευθύνονται σε στελέχη των ΔΟΥ (Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες) και σε λογιστές αντίστοιχα. Την επόμενη μέρα, στις ανάλογες εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν στελέχη φορέων του Δημόσιου Τομέα (το πρωί) και επιχειρηματίες- μέλη του ΕΒΕΘ (το απόγευμα).
Οι προαναφερόμενες εκδηλώσεις, που έχουν θέμα «Ε-Markets: Ανάπτυξη και Ενδυνάμωση Ψηφιακού Περιβάλλοντος & Εφαρμογών Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για τα μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης», θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος). Στη διάρκειά τους θα παρουσιαστούν οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ε.Β.Ε.Θ, από τον σύμβουλο Μηχανοργάνωσης του ΕΒΕΘ, Χαράλαμπο Τριανταφυλλίδη. Επίσης, ο δικηγόρος Κομνηνός Κόμνιος θα αναπτύξει το θέμα «Ηλεκτρονικό Επιμελητήριο, μια πρόκληση από νομική άποψη», ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Altanet, Χριστόφορος Νικολόπουλος, θα αναφερθεί στο «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν».
Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στις ημερίδες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370180-1) μέχρι την προηγουμένη μέρα της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: