Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Φώλιας προς επιχειρηματίες: Δηλώστε τα πραγματικά κέρδη

Κάλεσμα προς τους επιχειρηματίες να συνάψουν μία συμφωνία ειλικρίνειας και εντιμότητας με το κράτος δηλώνοντας στο ακέραιο τα κέρδη τους, απηύθυνε ο Υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας μιλώντας σε εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προτίμησε να είναι χρήσιμη παρά ευχάριστη, μειώνοντας το δημόσιο έλλειμμα, επεσήμανε ο κ. Φώλιας.
Την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης στον υγιή επιχειρηματικό κόσμο εξέφρασε από τη Θεσσαλονίκη ο Υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας. Μιλώντας σε εκδήλωση με τίτλο «πανελλήνια συνάντηση εμπορίου» που διοργάνωσε ο εμπορικό σύλλογος Θεσσαλονίκης ο κ. Φώλιας ζήτησε από τους εμπόρους να συμβάλλουν στην οικονομική εξυγίανση δηλώνοντας τα πραγματικά κέρδη των επιχειρήσεών τους.
«Δεν υπάρχει κυβέρνηση που να χαίρεται όταν παίρνει φορολογικά μέτρα» τόνισε ο Υπουργός για να προσθέσει ότι η Νέα Δημοκρατία προτίμησε να είναι χρήσιμη παρά ευχάριστη για τον τόπο.
Την ορθή λειτουργία των ελεγκτικών μηχανισμών ζήτησε από τον κ. Φώλια ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κώστας Χατζαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: