Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Στη Θεσσαλονίκη το πρώτο δρομολόγιο της Olympic Air την Πέμπτη

Με αριθμό ΟΑ 902 και με αεροσκάφος τύπου Airbus 319 η Olympic Air πραγματοποιεί την Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου, την πρώτη της πτήση υπό την ιδιοκτησία της Marfin Investment Group. Στόχος του νέου ιδιοκτήτη της Ολυμπιακής, κ. Ανδρέα Βγενόπουλου, είναι ο αερομεταφορέας να καταστεί ηγέτης τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε αυτή των Βαλκανίων.
Πρώτος προορισμός της ιδιωτικής Olympic Air είναι η Θεσσαλονίκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο προορισμό πέταξε και η πρώτη πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας του Αριστοτέλη Ωνάση στις 6 Απριλίου 1957, με αεροσκάφος τύπου Ντακότα. Η εταιρία διέθετε τότε προσωπικό 865 ατόμων και 15 ελικοφόρα αεροσκάφη (14 DC3 και 1 DC4).
Στη δεύτερη παρουσία υπό ιδιωτικό καθεστώς η Olympic Air ξεκινά με στόλο 21 αεροσκαφών, που θα φτάσουν σταδιακά έως τα τέλη Νοέμβρη τα 32 και με προσωπικό 5.000 ατόμων.
Η πρώτη πτήση θα γίνει με επιβάτες τη διοίκηση της εταιρίας, τουριστικούς παράγοντες και εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενώ προγραμματίζεται να αναχωρήσει στις 7:45 με επιστροφή στην Αθήνα λίγες ώρες αργότερα, στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hello !.
might , perhaps very interested to know how one can make real money .
There is no initial capital needed You may start to get income with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you need
The firm incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

Its head office is in Panama with affiliates everywhere: In USA, Canada, Cyprus.
Do you want to become a happy investor?
That`s your choice That`s what you really need!

I`m happy and lucky, I started to get income with the help of this company,
and I invite you to do the same. If it gets down to select a correct partner who uses your funds in a right way - that`s it!.
I make 2G daily, and my first investment was 500 dollars only!
It`s easy to start , just click this link http://sowaqewo.kogaryu.com/ohuxih.html
and lucky you`re! Let`s take our chance together to feel the smell of real money